Tiranë

Taksistët protestojnë kundër Kryebashkiakut Veliaj

Sindikata e taksistëve protestoi, sot, përpara Bashkisë së Tiranës dhe kërkoi ndalimin e informalitetit mes taksive. Protestuesit i kërkuan Kryebashkiakut Veliaj bllokimin e taksistëve pa...

KLD zgjedh sot Kryetarin e Gjykatës së Apelit

Këshilli i Lartë i Drejtësisë do të zgjedhë sot Kryetarin e Gjykatës së Apelit Tiranë. Për këtë post kandidojnë gjyqtarët Hysni Demiraj, Gramoz Levanaj dhe...

Qytetarët ulen në park – Video

Qytetarët ulen në park – Video

Qyetarët që po protestojnë në Parkun e Liqenit janë ulur në tokë, përballë më shumë se 110 policëve, të cilët nuk lejojnë futjen e tyre...

1 17 18 19 20 21 23