Tiranë
Fillon hedhja e betonit në Parkun e Liqenit

Fillon hedhja e betonit në Parkun e Liqenit

Bashkia Tiranë ka nisur, sot, hedhjen e betonit në Parkun e Liqenit Artificial, në zonën ku do të ndërtohet këndi i lojrave për fëmijë. Pavarësisht...

Të gjitha pushtetet oligarkëve

Të gjitha pushtetet oligarkëve

Këshilli Bashkiak i Tiranës miratoi me shpejtësi, javën e shkuar, pa asnjë diskutim në sallë, vendimin e ri për taksat bashkiake. Vendimi erdhi pas protestave...

Kur Bankers Petroleum "mbështet" mjedisin

Kur Bankers Petroleum "mbështet" mjedisin

Bashkia e Tiranës ka ndërmarrë një fushatë për të nxitur mbjelljen e pemëve nga qytetarët, duke ngjitur postera vëtëdijësues në pemët e Parkut të Liqenit....

Parku si funksion dhe simbolikë

Parku si funksion dhe simbolikë

Ndryshe nga si mund të mendohet, në praktikë nuk ka dy alternativa—jetë urbane ose jetë fshati—por ka dhe një të tretë, ku përparësitë e jetës...

1 15 16 17 18 19 23