Vetingu
KPK shkarkon gjyqtaren e Apelit Shpresa Beçaj

KPK shkarkon gjyqtaren e Apelit Shpresa Beçaj

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit shkarkoi të premten nga detyra gjyqtaren e Apelit Shpresa Beçaj, pasi nuk ka dorëzuar deklaratat e pasurisë dhe pastërtisë së...

KPK shkarkon gjyqtaren Fatmira Hajdari

KPK shkarkon gjyqtaren Fatmira Hajdari

Të enjten, 18 qershor, Komisioni i Pavarur i Kualifikimit shkarkoi nga detyra gjyqtaren Fatmira Hajdari, për shkak të problemeve me pasurinë. Vendimi u mor nga...

1234523