Zeri i Amerikes
Dosja 339–fundi i makthit të Ramës

Dosja 339–fundi i makthit të Ramës

Edhe pse retorika e disa politikanëve por dhe e ndërkombëtarëve rreket ta përçojë krizën në Shqipëri si pjesë të  betejave politike dhe ta gjejë zgjidhjen...

1 2