zgjedhje
PD kërkon anullimin e zgjedhjeve në universitete

PD kërkon anullimin e zgjedhjeve në universitete

Partia Demokratike kërkoi anullimin dhe shtyrjen e zgjedhjeve në universitete. Vendimi për caktimin e datës “30 Korrik për zgjedhjet në univeristete”, lë jashtë 75 përqind...

19101112