Zgjedhjet në Kosovë
48 orë me Lëvizjen Vetëvendosje

48 orë me Lëvizjen Vetëvendosje

Gjatë zgjedhjeve të vitit 2017, Partia “Lëvizja Vetëvendosje” (LVV) doli e para pasi fitoi 27.49 për qind të votave dhe 32 vende në parlament. Sidoqoftë,...

13456