Basha, koronavirusi nuk luftohet me propaganda

Basha, koronavirusi nuk luftohet me propaganda

Kryetari i PD-së Lulzim Basha i bëri thirrje sot qeverisë të heqë dorë nga propaganda dhe të përgatitet seriozisht për përballimin e situatës emergjente të...

1 245 246 247 248 249 478