Exit Shkurt
Nisin votimet në një klimë të tensionuar

Nisin votimet në një klimë të tensionuar

Ka nisur në të gjithë vendin procesi i votimit për kryebashiakët  dhe anëtarët e këshillave bashkiakë. Zgjedhjet vendore po zhvillohen në 61 bashki në mbarë...

1 2 3 4 128