Pikëpamje

Gjueti shtrigash apo shtet pa b****?

Gjueti shtrigash apo shtet pa b****?

Tё gjitha mediat kanё folur pёr çfarё ka ndodhur kёto ditё nё njё spital privat; njё vajzё fatkeqe qё operohej nё një spital privat pёr...

Të rinjtë e vjetër të politikës

Të rinjtë e vjetër të politikës

Mund të duket si naivitet, por në Shqipëri ka patur shpresë se të rinjtë do të mund të sillnin diçka ndryshe në politikë. Teksa partitë...

A ka realisht përplasje në PD?

A ka realisht përplasje në PD?

Disa deklarime publike të pak deputetëve të PD-së dhe disa debate në grupin parlamentar të saj janë shndërruar në sagën e re mediatike në Shqipëri....

Ky shtet ka dy standarte. Ja përse…

Ky shtet ka dy standarte. Ja përse…

Dy ditë më parë në mbrëmje vonë, disa prej portaleve ende në punë njoftuan se forcat policore të antiterrorit kishin shoqëruar në komisariat, Kastriot Myftarajn,...

1 105 106 107 108 109 162