Politikë
Më parë ligji, pastaj diskutimet

Më parë ligji, pastaj diskutimet

Kryebashkiaku i Tiranës Erion Veliaj kishte kërkuar që të zhvillonte një takim me përfaqësues të qytetarve që kundërshtojnë ndërtimin e këndit të lojrave, tek Parku...

Krijohet "Lëvizja për Demokraci" brenda PS-së

Maqo Lakrori, një prej anëtarëve të Asamblesë Kombëtare të PS-së, deklaroi sot krijimin e “Lëvizjen për Demokraci” brenda Partisë Socialiste. Kërkesa kryesore e lëvizjes është...

Taksistët protestojnë kundër Kryebashkiakut Veliaj

Sindikata e taksistëve protestoi, sot, përpara Bashkisë së Tiranës dhe kërkoi ndalimin e informalitetit mes taksive. Protestuesit i kërkuan Kryebashkiakut Veliaj bllokimin e taksistëve pa...

11 7491 7501 7511 7521 7531 807