Reforma në Drejtësi
Basha: PD do një drejtësi të pavarur

Basha: PD do një drejtësi të pavarur

"PD do një drejtësi të pavarur. Thirrja ime ndaj PS është të ndalë këtë politikë. Shqipëria ka nevojë për Gjykatë Kushtetuese". Kështu u shpreh kryetari...

Si KED e shkeli Kushtetutën — Të gjitha faktet

Si KED e shkeli Kushtetutën — Të gjitha faktet

Shumica socialiste është e vendosur të ngrejë me shpejtësi Gjykatën Kushtetuese, duke sakrifikuar Kushtetutën, ligjin dhe cilësinë. Pak ditë më parë Kuvendi zgjodhi dy anëtare...

1 2 3 4 29