Reforma në Drejtësi
Publikohen listat e kandidatëve për KED 2020

Publikohen listat e kandidatëve për KED 2020

Këshilli i Lartë i Prokurorisë (KLP), Këshilli i Lartë i Gjyqësorit (KLGJ) dhe Gjykata Kushtetuese kanë publikuar listat respektive me kandidatët e kualifikuar për të...

1 21 22 23 24 25 51