azilkerkuesit

Duka: Rama, CEO i 4-5 oligarkëve

Duka: Rama, CEO i 4-5 oligarkëve

Kryetari i Partisë Agrare Ambientaliste, Agron Duka, ka publikuar një reagim ndaj kryeministrit Rama në rrjetin Facebook. Duka tha se Rama ka vetëm llafe dhe...

12