Balla
Balla: Belshi, Toskana e Shqipërisë

Balla: Belshi, Toskana e Shqipërisë

“Belshi është Toskana e Shqipërisë dhe që ne të krijojmë të ardhura, duhet të krijojmë kapacitete”. Kështu u shpreh drejtuesi politik i Elbasanit për PS-në,...

123