Delegacioni i BE
BE dënon dhunën, por dhunën e kujt?

BE dënon dhunën, por dhunën e kujt?

Delegacioni i BE-së në Tiranë, përmes një deklarate, dënoi sot "dhunën" gjatë protestave të djeshme dhe "sjelljen" e deputetëve gjatë seancës parlamentare në të cilën...

Kush mund ta mbajë Edi Ramën në kontroll?

Kush mund ta mbajë Edi Ramën në kontroll?

Pas zgjedhjeve parlamentare të 25 qershorit, Partia Socialiste (PS) mori pushtetin me shumicë të plotë dhe do të formojë qeverinë e vetme - një zhvillim që vendi...

1 2 3