Edi Rama
Rama është i vetmi që ka frikë nga Basha

Rama është i vetmi që ka frikë nga Basha

E përditshmja Panorama publikoi dy ditë më parë lajmin, e siguruar nga burime konfidenciale të saj, se Njësia Operative e Policisë së Shtetit ndjek dhe...

Ramën e demaskon Griselda e Elvis Roshit

Ramën e demaskon Griselda e Elvis Roshit

Për të mbrojtur pushtetin e tij nga kritikat e opozitës dhe qytetarëve të tij, kryeministri Edi Rama ka përqafuar tezën se kritikat ndaj tij janë...

2018, monizmi nuk luftohet me superheronj

2018, monizmi nuk luftohet me superheronj

Pas shkeljes kushtetuese për të zgjedhur një Prokurore të Përgjithshme të Përkohshme—shkelje “e garantuar” në mënyrë të vullnetshme nga dy ambasadorë të huaj që duhet...

1 97 98 99 100 101 146