Gjykata
Ndonjëherë gjykatat shqiptare funksionojnë

Ndonjëherë gjykatat shqiptare funksionojnë

Më 15 maj, Gjykata e Tiranës dënoi me dënimin maksimal, me tre vjet burg, qytetarin dhe sipërmarrësin italian Antonio Abrusci, pronar i firmës Ecologica Albania shpk....

1 2 3