Ilir Meta President
Ka diplomaci…..ka dhe president

Ka diplomaci…..ka dhe president

Vetëm pak muaj pas zgjedhjes së tij në postin e presidentit të Republikës, Ilir Meta ka reaguar me kompetencë të plotë ndaj marrëveshjes që Shqipëria...

Kush është Presidenti i ri i Shqipërisë

Kush është Presidenti i ri i Shqipërisë

Ilir Meta, Kreu i Kuvendit dhe i Lëvizjes Socialiste për Integrim, u zgjodh të premten Presidenti i ri i Shqipërisë. Pas zyrtarizmit të kandidaturës së...

12