Koronavirus
Infektohet një infermiere në burgun e Fierit

Infektohet një infermiere në burgun e Fierit

Një infermiere në burgun e Fierit është infektuar më koronavirus. Mbasi rezultoi pozitive me Covid-19 ajo u vetizolua. Ndërkohë janë izoluar dhe disa punonjës të...

Shifrat e koronavirusit në botë

Shifrat e koronavirusit në botë

9,8 milionë njerëz në botë janë infektuar me koronavirus nga fillimi deri më tani. Ndër to 494 181 kanë vdekur dhe rreth 4,92 milionë të...

1 2 3 4 5 27