KQZ

KQZ nuk i heq mandatin Tom Doshit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve votoi sot unanimisht kundër heqjes së mandatit së deputetit Tom Doshi. Kërkesa për heqjen e mandatit të zotit Doshi ishte bërë...

Orët e fundit të koalicionit

Orët e fundit të koalicionit

Protesta e zgjatur e opozitës duket se ka shkaktuar ngërçin e parë institucional dhe krizën politike brenda mazhorancës, kjo ka lidhje me limitet e regjistrimit...

1 6 7 8 9