Kuvendi
Miratohet me 84 vota buxheti i 2021-it

Miratohet me 84 vota buxheti i 2021-it

Kuvendi miratoi të hënën buxhetin e 2021-it me 84 vota pro, 14 kundra dhe 1 abstenim. Një javë më parë ai u miratua në parim në kuvend...

13456713