lenia e mandateve
Retë e Kryeministrit

Retë e Kryeministrit

Dalja e fundit pompoze e Kryeministrit na solli në mend një novelë të Kutelit të shquar. Andej nga fundi i Perandorisë së madhe, dikush i...

KQZ i jep mandatin tre deputetëve të rinj

KQZ i jep mandatin tre deputetëve të rinj

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve do t’i japë sot mandatin tre deputetëve të tjerë nga listat e partive opozitare PD dhe LSI. Adriatik Alimadhi, kryetari i...

12