ligji i arsimit te larte
Megjithatë POLITIKE është

Megjithatë POLITIKE është

Debati më i madh lidhur me protestën e studentëve, përtej të tjerave, gjatë ditëve të fundit ka qënë pjesa : ‘’politike’’ apo ‘’jopolitike’’. Situata aktualisht...

"Rreziku" që i vjen Kryeministrit nga veza

"Rreziku" që i vjen Kryeministrit nga veza

Ditën e hënë, në orën 12:00 në Gjykatën Penale të Tiranës, gjyqtari Arben Micko do të shpallë vendimin për tetë studentët e akuzuar dhe gjykuar...

12