LSI
LSI pretendon një mandat në Berat

LSI pretendon një mandat në Berat

LSI deklaroi se i takon një mandat në Berat. Gjatë seancës së sotme në Komisionin e Ankesave dhe Sanksioneve, përfaqësuesi i LSI, Altin Kaziaj deklaroi...

1234543