Lulzim Basha
Opozita nuk duhet të mbështetet pa kushte

Opozita nuk duhet të mbështetet pa kushte

Komunitetet me rrjetë më të dendur horizontale të organizimit civil janë në gjendje të ndërtojnë më mirë normat e besimit, reciprocitetit dhe angazhimit qytetar, sipas...

Basha shpreh mirënjohje për vullnetarët

Basha shpreh mirënjohje për vullnetarët

Kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha shprehu mirënjohjen për vullnetarët në zonën e Bubqit, të cilët kanë ngritur një kuzhinë dhe gatuajnë për banorët e...

Shpallet gjendje e jashtëzakonshme edhe në Laç

Shpallet gjendje e jashtëzakonshme edhe në Laç

Kryeministri Edi Rama vendosi sot të përfshinte në zonat me gjendje të jashtëzakonshme edhe Laçin. Gjatë mbledhjes së qeverisë, mëngjesin e së premtes, Kryeministri tha...

1 2 3 4 5 44