Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë
”Shkrijnë” sërisht HEC-et

”Shkrijnë” sërisht HEC-et

Në fund të muajit janar, për hir të mjedisit, Qeveria tha se“ngriu” të gjitha lejet e HEC-eve në vend. Dy muaj më pas ngrirja ka...

1 2