Naftetaret
Naftëtarët e Ballshit nisin protestën në Tiranë

Naftëtarët e Ballshit nisin protestën në Tiranë

Naftëtarët e Ballsht po protestojnë sot, 17 shtator, përpara Ministrisë së Energjitikës dhe Infrastrukturës. Ata kërkojnë nga qeveria të ndërhyjë tek kompania menaxhuese e rafinerisë,...

123