Olta Xhaçka

PD padit në SPAK ministren Olta Xhaçka

PD padit në SPAK ministren Olta Xhaçka

Partia Demokratike ka paditur, të premten, në SPAK Ministren e Mbrojtjes Olta Xhaçka dhe autoritetet ushtarake, të cilët i akuzojnë për manipulim të të dhënave...

1234