Saimir Tahiri
Propaganda rozë dhe realiteti i zi

Propaganda rozë dhe realiteti i zi

Propaganda: Dhjetor 2014 Kryeministri Rama dhe Minisitri Tahiri përurojnë godinën e rindërtuar të shërbimit zjarrfikës të Tiranës dhe pajisjen e tij me mjete të reja, ndihmë...

1 20 21 22 23 24