Saimir Tahiri

Arta Dade akuza ndaj ministrit Tahiri

Në mbledhjen e djeshme të grupit parlamentar të PS, deputetja Arta Dade dhe ministri Sajmir Tahiri debatuan për një ndërtim pa leje. Zonja Dade akuzoi...

1242526