Tiranë
Pazare për koncesionin me Rrugën e Kombit?

Pazare për koncesionin me Rrugën e Kombit?

Më 2 shtator 2016 Ministri i Transporteve Edmond Haxhinasto la befas detyrën. Një orë pas publikimit të lajmit, LSI do të sqaronte se dorëheqja lidhej...

Një fëmijë si unë e një si Edi Rama

Një fëmijë si unë e një si Edi Rama

Kur kaloj në bulevard e përballem me bunkerin që ngrihet madhërishëm mu në mes të Tiranës, në oborrin e Ministrisë së Brendshme, aty për aty...

BE – Shqipëria e pasigurtë për të importuar mbetje

BE – Shqipëria e pasigurtë për të importuar mbetje

Komisioni Europian shprehet se Shqipëria nuk e ka infrastrukturën e nevojshme për monitorimin, kontrollin dhe raportimin e mbetjeve të importuara. Në përgjigje të kërkesës së medias abcnews.al...

Pse luftojë për Valbonën tonë

Pse luftojë për Valbonën tonë

Kam nisur luftën për Valbonën. E kam nisur, sepse unë jetoj këtu. Dhe ashtu kam nisur të luftoj për çfarë kam për zemër. Por ka...

Kosova kritikon Kryeministrin Rama

Kosova kritikon Kryeministrin Rama

Vizita e Kryeministrit Edi Rama në Serbi këtë javë ka shkaktuar reagime të ashpra në Kosovë. “Normalizimi i plotë i marrëdhënieve shqiptaro-serbe nuk kalon nga...

1 4 5 6 7 8 22