Tiranë
Re me Vodafon

Re me Vodafon

Prej disa ditësh, vepra “Reja” e arkitektit të famshëm të rrymës të arkitekturës metaboliste japonezi Sou Fujimoto, e vendosur në lulishten përpara Galerisë së Arteve,...

Cinizmi banal i Kryeministrit ndaj një fëmije

Cinizmi banal i Kryeministrit ndaj një fëmije

Kryeministri Edi Rama zhvilloi sot një vizitë në Liceun Artistik në Tiranë. Gjatë një bisede me nxënës dhe mësues, një prej nxënësve ngriti dy gishta lart...

1 2 3 4 5 6 21