Turqia
Rruga e sigurtë e Turqisë drejt autokracisë

Rruga e sigurtë e Turqisë drejt autokracisë

Zgjedhjet e ardhshme presidenciale dhe parlamentare të Turqisë, të planifikuara për 3 nëntor 2019, janë përshpejtuar për në 24 qershor 2018. Ky veprim elektoral i...

Dënohen 13 gazetarë turq

Dënohen 13 gazetarë turq

Një ditë pasi Presidenti Erdogan  premtoi “më shumë demokraci” dhe  “zbatim më të fortë të ligjit”, regjimi i tij po vazhdon të dënojë gazetarët. Gjykata turke...

1 2