Votimi Elektronik
Testi për opozitën në reformën zgjedhore

Testi për opozitën në reformën zgjedhore

Arritja e marrëveshjes politike ndërmjet regjimit Rama-Veliaj dhe opozitës për kryerjen e reformës elektorale u prit me skepticizëm nga një pjesë e opinionit publik. Të...

Zgjidhja e zgjedhjeve…

Zgjidhja e zgjedhjeve…

Jetët tona mbarojnë atë ditë kur ne fillojmë të heshtim për gjërat që na shqetësojnë” – Kjo thënie e Martin Luter Kingut që sot kishte...