zjarre

11 vatra zjarresh aktive në Shqipëri

11 vatra zjarresh aktive në Shqipëri

Në Shqipëri janë 11 vatra zjarresh aktive sipas Ministrisë së Mbrojtjes të shpërndara në 7 qarqe. Vatra më problematike mbetet ajo në Majën e Rrunës,...

10 vatra aktive zjarresh në Shqipëri

10 vatra aktive zjarresh në Shqipëri

10 vatra zjarri vijojnë të jenë aktive në vend sipas Ministrisë së Mbrojtjes. Një pjesë e vatrave janë të reja dhe një pjesë janë krijuar...

12