Tirana si kufomë urbane dhe varrezë betoni

Tirana si kufomë urbane dhe varrezë betoni

Ndryshimet që po i bëhen Tiranës vitet e fundit kanë shtyrë gazetarin Ilir Demalia të shprehet me një opinion në Facebook duke thënë se kryeqyteti...

19091929394102