Lideri laburist britanik citon Enver Hoxhën

Lideri laburist britanik citon Enver Hoxhën

Jeremy Corbyn, lideri i Partisë Laburiste britanike, ka cituar Enver Hoxhën në një mbrëmje festive të Krishtlindjes me anëtarët e partisë që punuan në zgjedhjet...

Erion Veliaj: Një urinim kushton 200 dollarë

Erion Veliaj: Një urinim kushton 200 dollarë

Në një tentativë qesharake për të diskredituar protestën e opozitës dhe për të treguar shqetësimin e tij të veçantë për interesin publik, Kryetari i Bashkisë...

Mesazhi i SHBA-ve për Ditën e Rinisë

Sekretari i Shtetit Amerikan, Z, John Cerry, uronë Shqipërinë për 25 vjetorin e rënies së komunizmit. “Në emër të Presidentit Obama dhe popullit amerikan, shpreh urimet...

12 fakte për Dhjetorin 1990

12 fakte për Dhjetorin 1990

Mbas një çerek shekulli shtrembërime e gënjeshtra nga ata që kanë dashur t'i shfrytëzojnë ngjarjet e Dhjetorit 1990 për të veshur veten me legjitimitet, merita,...

1 124 125 126 127 128 149