PD:  Tjetër kontratë klienteliste e qeverisë

PD:  Tjetër kontratë klienteliste e qeverisë

“Ministria e Shëndetësisë jep 125 milionë lekë për të blerë autoambulancat tek kompania e 29 Juaguarëve” Partia Demokratike deklaroi se autoambulancat për spitalet dhe qëndrat...

Ahmetaj 2014 vs Ahmetaj 2015

Ahmetaj 2014 vs Ahmetaj 2015

Luljeta Progni "Doing Business Report, sukses mbresëlënës, kapërcim historik, më i miri në 25 vjet për Shqipërinë”. Kështu e komentoi një vit më parë Ministri...

Klasifikimi Ahmetaj për “Doing Business”

Klasifikimi Ahmetaj për “Doing Business”

Ministri i Ekonomisë ka shpikur një klasifikim të ri për “Doing Bussines”. Ai propozon që Shqipëria të matet vetëm me... Shqipërinë. E thënë ndryshe Ahmetaj...

1 125 126 127 128 129 132