Exit Shpjegon
Situata e imigrimit të paligjshëm në Shqipëri

Situata e imigrimit të paligjshëm në Shqipëri

Që nga vitit 2018 Shqipëria është bërë një nga korridoret kryesore të imigrimit të paligjshëm të qytetarëve afrikanë dhe aziatikë drejt BE-së. Në emisionin “Me...

Zhvillimi ekonomik gjatë periudhës komuniste

Zhvillimi ekonomik gjatë periudhës komuniste

Në debatin publik është rikthyer një pyetje që nuk zhduket kollaj: a u zhvillua ekonomikisht Shqipëria gjatë periudhës komuniste, dhe, nëse po, a është ky...

12345639