Exit Shkurt
Fillon vaksinimi i detyruar në universitete

Fillon vaksinimi i detyruar në universitete

Qeveria njoftoi të hënën se ka fillur vaksinimi i detyruar i studentëve dhe stafit akademik në universitete. Vendimi u komunikua më 30 gusht nga Komiteti...

12345385