Lajme

KESH fillon importin e energjisë elektrike

Korporata Elektroenergjitike Shqiptare ka ndërprerë prodhimin e energjisë elektrike nga hidrocentrali i Fierzës për shkak të nivelit të ulët të ujit. Si pasojë e një...

Bashkia Tiranë do të mbledh vetë plehrat

Bashkia e Tiranës dhe Bashkia e Veronës do të krijojnë një ndërmarrje publike për grumbullimin e menaxhimin e mbetjeve të zonës qendrore të kryeqytetit. Marrëveshja...

Suedia forcon kontrollin nё kufij

Suedia ka filluar tё kontrollojë dokumentat e identifikimit tё udhёtarёve që vinë nga Danimarka, në pёrpjekje pёr tё pakёsuar numrin e emigrantёve që hynë. Tashmë,...

Arabia Suadite pret lidhjet diplomatike me Iranin

Arabia Saudite lajmeroi ditёn e djelё se ka ndёrprerё marrëdhëniet diplomatike me Iranin. Diplomatёve iranianë nё Arabinё Saudite u ёshtё dhёnё 48 orё kohё pёr...

Administrata publike testim në janar

Gjatë muajit janar, punonjësit e administratës publike që kanë statusin e nënpunësit civil do t’i nënshtrohen një testimi. Ky vendim u mor nga Këshilli i...

Miratohet paketa fiskale e Bashkisë Tiranë

Këshilli i Bashkisë Tiranë miratoi dje në mesnatë buxhetin dhe paketën fiskale për vitin 2016. Në votim morën pjesë vetëm këshilltarët e maxhorancës, pasi opozita...

1 2 256 2 257 2 258 2 259 2 260 2 302