Pikëpamje
Maqedonia në udhëkryq politik

Maqedonia në udhëkryq politik

  Kanë kaluar tre muaj, dhe qeveria ende nuk është formuar. Kjo si rezultat, i qëndrimeve anti –shqiptare, që mbajti Nikolla Gruevski gjatë negociatave me...

Përse nuk ngrini çadrën tuaj?

Përse nuk ngrini çadrën tuaj?

Protesta e opozitës, përveçse e ka futur periudhën parazgjedhore të vitit 2017 në një shteg disi të ndryshëm krahasuar me të njëjtat periudha të viteve...

Zbulimi i “Konakut të Princit”

Zbulimi i “Konakut të Princit”

Një takimi i favorshëm Punimet janë ndërprerë dhe arkeologët kanë hyrë në sheshin e ndërtimit! Këshilli Kombëtar i Arkeologjisë, një organ kolegjial me ekspertë dhe...

Kur nuk do të ekzistojë më Maqedonia?

Kur nuk do të ekzistojë më Maqedonia?

Vullnetet politike testohen në momente delikate. Deklaratat vihen në provë kur vjen momenti për t’i konkretizuar ato. Ajo që po ndodh në Maqedoni, është as...

1 101 102 103 104 105 140