Pikëpamje
Deputetë dhe viza me ngjyrë

Deputetë dhe viza me ngjyrë

Ngjyrat duken tashmë se janë kthyer në argumentin kryesor politik të verës dhe madje zbatohen në debatin mbi reformën në drejtësi, por ndoshta me një...

Fati i “keq” i fotove Rama-Obama

Fati i “keq” i fotove Rama-Obama

Fotot me udhëheqës të rëndësishëm botërorë janë ndër gjërat më të kërkuara nga politikanët tanë. Për politikanin tonë, një foto e tillë është më e...

Rilindje katalogu

Rilindje katalogu

Na rrëshkiti më tepër se gjysma e mandatit duke u marrë me skolastikë rilindjeje. A vazhdon të jetë versioni i ri i Partisë Socialiste i...

1 137 138 139 140 141 163