Aeroporti i Kukësit
Aeroportin e Kukësit e ka ndërtuar Meta

Aeroportin e Kukësit e ka ndërtuar Meta

Aeroportin e Kukësit e ka ndërtuar Presidenti Ilir Meta, gjatë kohës që ka qënë kryeministër. “Aeroportin e Kukësit kam bërë unë, dhuratë e Emirateve. I...

PS e PD propagandë me aeroportin e Kukësit

PS e PD propagandë me aeroportin e Kukësit

Kryeministri Edi Rama dhe opozita janë përplasur virtualisht për aeroportin e Kukësit. Rama publikoi një video, në Facebook, nga punimet për ndërtimin e aeroportit të...