Damian Gjiknuri

Si e ka kapur Rusia naftën shqiptare?

Si e ka kapur Rusia naftën shqiptare?

Kompania Transoil Group AG – me aksionerë kompaninë ruse Gazprom Neft dhe atë serbe NIS, ka fituar tenderin e Ministrisë së Energjisë për shfrytëzimin e...

Rritja e akcizës së gazit rrit informalitetin

Rritja e akcizës së gazit rrit informalitetin

Ditët e fundit, Ministri i Energjisë Gjiknuri ka propozuar rritjen e akcizës mbi gazin. Nëse ky propozim miratohet në Kuvend, për çdo litër gaz parashikohet të paguhet 13...

1 2