Edi Rama
Këta janë ministra apo aktorë të Edi Ramës

Këta janë ministra apo aktorë të Edi Ramës

Shfaqjet propagandistike të kryeministrit shënuan një kulm këtë të premte, kur në qendër të Lushnjes u shfaqën papritur një grup ministrash dhe deputetësh, të cilët...

Lubonja: Rama, media dhe narkoregjimi

Lubonja: Rama, media dhe narkoregjimi

Publicisti dhe opnionisti Fatos Lubonja, në një shkrim për gazetën Panorama, flet për lidhjet e Qeverisë Rama me krimin dhe nevojën e tij për të...

1 86 87 88 89 90 127