Europe
Pompeo anulon vizitën në Europë

Pompeo anulon vizitën në Europë

Sekretari amerikan i Shtetit Majk Pompeo ka anuluar vizitën në Europë pasi ministri i jashtëm i Luksemburgut dhe zyrtarët e lartë të Bashkimit Evropian nuk...

12