Fusha shpk
Kompania Fusha fiton tenderin për Piramidën

Kompania Fusha fiton tenderin për Piramidën

Bashkimi i kompanive Fusha dhe Edil-Al, dy prej kompanive më të afërta ta dyshes Rama-Veliaj, ka fituar tenderin e Bashkisë Tiranë për të rikonstruktuar tërësisht...

1235