fushate
Përmbledhje e takimeve elektorale të PS, 22 prill

Përmbledhje e takimeve elektorale të PS, 22 prill

Partia Socialiste finalizoi fushatën e saj elektorale të enjten në sheshin Skëndërbej. Ndërkohë kandidatët e saj gjatë ditës zhvilluan disa takime nëpër qytetet e Shqipërisë....

PS dhe LSI përmbyllin sot fushatën elektorale

PS dhe LSI përmbyllin sot fushatën elektorale

Partia Socialiste dhe Lëvizja Socialiste për Integrim përmbyllin të enjten fushatat elektorale. Partia Socialiste nisi takimin përmbyllës së fushatës rreth orës 18:00 në Sheshin Skëndërbej....

123