Holanda
Holanda dhe Çekia njoftojnë mbyllje për 1 muaj

Holanda dhe Çekia njoftojnë mbyllje për 1 muaj

Holanda dhe Republika Çeke do të shtojnë masat kufizuese për parandalimin e përhapjes së pandemisë duke ndjekur kështu shembullin e Gjermanisë, raporton The Guardian. Kryeministri...

Deputetja holandeze për Bashën: Nuk e njoh

Deputetja holandeze për Bashën: Nuk e njoh

Në përpjekje për të minimizuar dëmin ndaj reputacionit të qeverisë dhe të vendit, të shkaktuar nga vendimi i Parlamentit holandez, që i kërkoi qeverisë holandeze të...

1 2